Tabletkoffers met oplaadsysteem, CE-gecertificeerd

Tabletkoffers met oplaadsysteem

Onze tabletkoffers met oplaadsysteem zijn speciaal ontworpen voor gebruik binnen scholen en opleidingsinstellingen. Ze zijn CE-gecertificeerd, voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met wielen en een telescopische handgreep is het verplaatsen van deze systemen eenvoudig. Met de standaard systemen is het mogelijk om minimaal 10 tot maximaal 25 tablets in een koffer op te bergen.

Tabletkoffers met oplaadsysteem

Oplaadsysteem in tabletkoffers

In deze tabletkoffers met oplaadsysteem passen tablets met een maximale grootte van 11 inch. Met een van led-licht voorziene C14 aan-/uitschakelaar aan de buitenzijde van de koffer is het oplaadsysteem in of uit te schakelen. De schakelaar, 2.4 amp. USB-stations en geluidsarme ventilator zijn in een metalen behuizing veilig opgeborgen. De USB-poorten zijn voorzien oplaadkabels die van onderuit in het opslaggedeelte komen. De tablets kunnen aangekoppeld worden en in één van de vakken worden gestoken.

Tabletkoffers met oplaadsysteem

Om de oplaadwarmte af te kunnen voeren zijn de koffers voorzien van uitsparingen in de deksel. Met een ventilator wordt koele lucht aangevoerd in het oplaadcompartiment. Via de vele uitsparingen in de metalen behuizing en de deksel van de koffer wordt warme lucht afgevoerd. De tabletkoffers met oplaadsysteem zijn met gesloten deksel in verschillende condities getest. Met een CE-certificaat is de kwaliteit van de systemen gewaarborgd.

Tabletkoffers met oplaadsysteem
Tabletkoffers met oplaadsysteem

Verschillende modellen tabletkoffers

De tabletkoffers met oplaadsysteem zijn leverbaar in twee verschillende modellen. Een kleine koffer waarin tot maximaal 16 tablets opgeborgen kunnen worden en een groter model waarin plaats is voor max. 25 tablets. Voor het kleine systeem zijn verschillende binnenwerken verkrijgbaar voor opslag van:

  • 10 tablets
  • 12 tablets
  • 12 tablets + accessoires
  • 15 tablets
  • 16 tablets

Voor het grote systeem zijn de binnenwerken verkrijgbaar voor opslag van:

  • 20 tablets
  • 25 tablets
  • 10 laptops
Tabletkoffers met oplaadsysteem

Tabletkoffers van polypropyleen met binnenwerk

De zeer robuuste koffers van polypropyleen van Calvo International B.V. te Goirle zijn voorzien van wielen en een telescopische handgreep. Met 3 handgrepen aan 3 kanten is ook dragen geen probleem. Het systeem is hiermee eenvoudig te verplaatsen.

Het scheidingswandensysteem van de koffers is gemaakt van hardschuim en ABS-platen door de grootste producent van kofferinterieurs in Europa, Leidel & Kracht GmbH in Keulen. Met de grootste precisie worden met CNC-gestuurde schuimverwerkingsmachines schuiminterieurs van hoge kwaliteit gefabriceerd voor o.a. tabletkoffers.

Naast tabletkoffers met oplaadsysteem leveren wij ook varianten die alleen als opslagmiddel dienen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor tabletkoffers met oplaadsysteem. Wij adviseren u graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 0031 6 13 59 3347

Pdf: matenoverzicht waterdichte koffers